Vészhelyzet

Tűz ütött ki az orosz hírszerzés egyik épületében

Tűz ütött ki az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat (SZVR) egyik épületében szerdán Moszkva délnyugati Jaszenyevo peremvárosában.

2017.11.08 18:21ma.hu
hirdetés

Orosz hírügynökségek úgy értesültek, hogy az SZVR egyik "műszaki" objektumának kábelalagútjában keletkezett tüzet vagy rövidzárlat okozhatta, vagy az, hogy az ott javítási munkálatokat végző munkások nem tartották be a tűzvédelmi előírásokat.

A baleset idején az alagútban hárman tartózkodtak, kettőjüket kimentették, egy embert még keresnek. Az oltás és a mentés megkezdődött. Ilja Gyenyiszov tábornok, a rendkívüli helyzetek minisztériuma moszkvai főosztályának vezetője a helyszínen irányítja a munkálatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.