Állatkínzás

Durván megütötte lovát a zsoké - nem teszi zsebre, amit kap

Egyetemleges népgyűlölet veszi körül a lovát bántalmazó zsokét.

2017.11.08 18:06ma.hu

Mint a lovassportélet, mind az állatvédők felháborodtak az ausztrál versenyszámon történt tettlegességen. A Dylan Caboche nevű zsoké ugyanis durván megütötte lovát, miután a rajtgépbe próbált beállni, de lova, She's Reneldasgirl nem engedelmeskedett neki. A férfi ekkor lepattant a lóról és keményen hasba vágta.

Tette ellenére hagyták, hogy részt vegyen a versenyen, de büntetést kapott és két hétre eltiltották a versenyzéstől. A versenylovak állatvédelmi szervezete felháborodását fejezte ki az esettek kapcsolatban, jóval nagyobb büntetést szabtak volna ki a 22 éves sportolóra. Mindenesetre a közösségi oldalakon drámaian visszaesett népszerűsége, rendkívül elítélik tették, így feltehetően kevés szurkolója marad...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.