Kína

Járókelők mentették meg a hídról ledobott kisbaba életét

Egy férfi ragadta el édesanyjától, majd bedobta a vízbe.

2017.11.08 13:25ma.hu
hirdetés

A z eset Kínában történt múlt pénteken. Az édesanya babakocsiban tolta hathetes kislányát, úgy haladtak át Pingdinshan város egyik hídján. Mikor a híd közepére értek, az ott álló férfi egy szó nélkül kiragadta a gyereket a babakocsiból és bedobta a vízbe.

Az édesanya sikoltozását meghallotta két járókelő, akik azonnal a vízbe vetették magukat. A baba nem lélezgzett, mikor kihozták a vízből. Szerencsére az egyik segítő a helyi kórház sebésze volt. Neki sikerült még a mentők kiérkezése előtt újraéleszteni a kislányt. A gyereket kórházba szállították. Jelenleg az intenzíven fekszik, állapota stabil.

A rendőrség a támadás után egy nappal elfogta az elkövetőt. Magyarázatot nem tudott adni a tettére, csak annyit mondott: "Néha furcsa ötleteim támadnak".

Remélhetőleg hamarosan elnyeri méltó büntetését (vagy gyógykezelését).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.