Dél-Korea

Járókelőre zuhant a toronyházból kiugró öngyilkos

Mindkettőjüket kórházba vitték, de egyiküket sem tudták megmenteni.

2017.11.08 12:32ma.hu
hirdetés

Kivetette magát egy toronyház 13. emeletéről egy vélhetően depresszióval küzdő nő Dél-Koreában. Az 56 éves szöuli asszony rázuhant egy munkába igyekvő idős férfira. Mindkettőjüket kórházba vitték, de egyiküket sem tudták megmenteni.

A fejlett ipari országok közül Dél-Koreában a legmagasabb az öngyilkosok aránya. A kormány erre az évre 2,4 milliárd forintnak megfelelő összeget különített el az öngyilkosságok megelőzésére.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.