Nagy balhé lehetett

Kényszerleszállás egy dühös feleség miatt

A repülőn tudta meg, hogy megcsalja a férje, kényszerleszállás lett a vége.

2017.11.07 15:23ma.hu
hirdetés

Egy dühös feleség miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania a Quatar Airways Dohából Baliba tartó gépének Indiában. A nő a repülőn jött rá, hogy vele utazó férje megcsalja, és óriási botrányt csapott.

Az ittas iráni nő úgy jött rá a megcsalásra, hogy belenézett szundikáló férje mobiljába. Arra nem tértek ki a hírek, hogy mit is talált pontosan, de borzasztó haragra gerjedt tőle. A személyzet tagjai hiába próbálták nyugtatgatni, a pilóta végül a kényszerleszállás mellett döntött.

Chennai városában szállt le a repülő. A nőt férjével és kisgyerekükkel együtt leszállították, majd a gép folytatta útját balira. A családot a reptéren tartották, míg a nő kijózanodott, majd felrakták őket egy Kuala Lumpurba tartó járatra, hogy onnan hazautazzanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.