Tragédia

Egy család három generációját végezte ki a texasi mészáros

John Holcombe szüleit, állapotos feleségét és gyerekeit is megölte a vérengző férfi.

2017.11.07 17:30ma.hu

A férfi nyolc családtagja halt meg a hétvégi templomi vérengzésben. Felesége, Crystal Holcombe előző nap osztotta meg a Facebookján, mennyire boldog, hogy hamarosan újabb taggal gyarapodik a családjuk. A mészárlásban 26-an haltak meg, koruk 5 és 72 év közötti, az áldozatok fele gyerek volt, köztük a lelkész 14 éves lánya is.

Az istentisztelet közben lövöldöző férfit Devin Kelleynek hívták és 26 éves volt. Tettének indítékairól a rendőrségnek egyelőre nincs sejtése, de azt közölték, hogy Kelley katona volt, és úgynevezett poszttraumatikus stresszben szenvedett.

A férfi 2016-ban vásárolta a fegyvert, és bár San Antonio mellett lakott, egy coloradói lakcímet adott meg. A szükséges rubrikába pedig azt írta be, hogy büntetlen előéletű.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.