Repülés

Megmutatta a pilóta, mit lát a repülőgép orrából, amit nem szabadna látniuk az utasoknak - videó

Nézze meg, milyen érzés a repülőgépet irányító pilóta helyébe lenni, aki több ezer méteres magasságban kormányozza a gépet, dacolva az időjárási körülményekkel!

2017.11.01 18:58ma.hu

A lenyűgöző felvételeket egy indiai pilóta készítette, miközben letette a gépet az új-zélandi Queenstown város repterének kifutópályájára.

A legjobb és egyben a legijesztőbb pillanat, mikor a gép a magasból a vastag felhőrétegbe bukik, ami teljesen megakadályozza a pilótát a látásban, de szerencsére pár másodperc múlva kitisztul a látóhatár, és feltűnik a felhővel borított város, na és kifutópálya.

Ezért jó az, ha az utasok repülés közben inkább olvasnak, és nincs részük ilyen döbbenetes és/de gyönyörű látványban.

This is why we fly (Ezért repülünk) a címe annak a kisfilmnek, amelynek nézettsége már átlépte a 4 milliós küszöböt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.