Bűnügy

Horror: darabolós gyilkost fogtak el Japánban

Összesen kilenc áldozat maradványait találták meg a férfi lakásán.

2017.10.31 13:44ma.hu
hirdetés

A Tokió mellett élő Takairo Siraisi fagyasztóládában tartotta áldozatai maradványait, köztük két levágott fejet. Egy október 21-én eltűnt nő utáni nyomozás vezetett a gyilkos nyomára. Kiderült ugyanis, hogy a nő eltűnése előtt felvette a kapcsolatot Siraisivel.

A férfi lakásn talált maradványok nyolc nőhöz és egy férfihoz tartoztak, a bomlás különböző fázisaiban voltak.

A férfi bevallotta a gyilkosságokat, most előzetesben van. "Megdolgoztam egy kicsit a holttesteket, hogy elrejtsem a bizonyítékokat" -  mondta a nyomozóknak.

A 27 éves férfi még augusztusban költözött a lakásba. A szomszédoknak hamar gyanússá vált, mint mondták, "furcsa szagokat" éreztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.