Állatkínzás

Élőben közvetítette kiscicája megkínzását egy nő

A Facebook Live-on adta le a kegyetlenkedést.

2017.10.31 08:33ma.hu

Élőben közvetítette macskája kínzását egy moszkvai nő. Egyik felháborodott ismerőse értesítette az állatvédőket, akik közbeléptek és azonnal állatorvoshoz vitték a bántalmazott kiscicát.

A Thomas nevű cicát saját gazdája, Svetlana Daraselia kínozta, aki saját bevallása szerint alkohol és kábítószer hatása alatt volt. Később viszont már arra hivatkozott, hogy a cica szétkarmolta a méregdrága függönyét, és ezen akadt ki.

Az élőben közvetített videón a nő megharapja a négy hónapos cica farkát, majd többször a falhoz vágja, miközben üvölt vele, ne nyávogjon. A macskát az állatvédő szervezetek azonnal állatorvoshoz vitték, az állat komoly belső sérüléseket is szenvedett.

A rendőrség elemzi a felvételt, amennyiben a kiscicáját megkínzó Daraseliát bűnösnek találják, akár börtönt és közösségi munkát is kiróhatnak rá.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.