Elképesztő felvétel

Megszületett az ördög, a rendőrség még a képet is betiltotta

Elképesztő szörnyszülött tartja pánikban Malajziát.

2017.10.21 15:17ma.hu
hirdetés

Malajzia Pahang régiójában fotózták le azt a lényt, ami egy titkos laboratóriumból származik, és amelynek fotója futótűzként terjed az internet. A maláj rendőrség leszögezte, hogy a kép biztosan nem az országban készült.


A közhangulat annyira megromlott a sátáni lény születésének hírére, hogy a rendőrség hivatalos közleményt adott ki az ördögszerű szörnyszülött létezésével kapcsolatban, amit egy állítólagos lény ellett meg.

Datuk Rosli Abdul Rahman rendőrfőnök kijelentette, hogy a képeken látható szörnyszülött műanyagból van, egy farkasember-bébi figuráról van szó, amit online áruházakban lehet megvenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.