Erőszak

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki több embert megkéselt Münchenben

Egyes jelentések szerint négy, más értesülések szerint öt ember sebesült meg.

2017.10.21 14:33ma.hu

A bajor rendőrség különleges erői elfogták azt a késes támadót, aki több embert megsebesített szombat délelőtt a dél-németországi Münchenben - a hírt a Bild című lap közölte internetes oldalán.

A bajor fővárosban, ahol az eset miatt készültséget rendeltek el, a rendőrség arra kérte a lakosokat, hogy ne hagyják el otthonaikat arra az időre, amíg a tettest nem fogják el. A rendőrség egy negyven év körüli, hátizsákos, borostás férfi után indított hajszát.

Feltételezhetően az elfogott férfi volt az, aki több helyszínen megsebesített négy embert, illetve előzőleg megpróbált megkéselni két másik embert is. Összesen öt férfit és egy nőt támadott meg - mondta el újságíróknak Marcus da Gloria Martins rendőrségi szóvivő.

"Őrizetbe vettünk egy férfit, akire határozottan illik a tanúvallomásokból kirajzolódó személyleírás, de nem tudjuk még megerősíteni, hogy ő volt-e a támadó" - mondta a szóvivő.

Martins hozzátette, a rendőrség egyelőre nem tud biztosat mondani az elkövető indítékairól, és az őrizetest csak azután nevezhetik majd meg, ha megbizonyosodtak arról, hogy ő követte el a támadásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.