Zaklatás

Tom Jones: amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják

Régen az énekestől is "vártak el" bizonyos dolgokat.

2017.10.20 16:20MTI

A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak – hangoztatta Toms Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott interjújában.

“A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek. Sokan az ügynökökre panaszkodnak, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy mint a filmszerződések esetében” – mondta a brit énekes a BBC rádió ötös csatornájának adott interjújában. A kérdésre, hogy tapasztalt-e hasonlót, Tom Jones azt válaszolta, “igen, a kezdetekben, igen.”

“Volt néhány ilyen eset. De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz… És amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják” – hangoztatta.

Úgy vélte, hogy a hatalomban lévő emberek néha kihasználják helyzetüket, de “nem mindenki követ el zaklatást, bántalmazást, vannak jó emberek”.

A filmipar nagyjai ellen az elmúlt hetekben felmerült vádakról kijelentette, “ezek az esetek előfordulnak a szórakoztatóiparban, néha elleplezik azokat, de azután fény derül rájuk”. “Olyan dolgok derülnek ki, amelyeknek már évekkel ezelőtt elő kellett volna jönniük. De ilyen a szórakoztatóipar, rivaldafényben vagy, és el kell fogadnod, a rossz dolgot a jóval együtt. Az igazság azonban mindig kiderül. Ha rosszat teszel, meg kell fizetned érte, vagy bizonyítanod, hogy nem tettél semmi rosszat” – hangoztatta Tom Jones.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.