Weinstein-ügy

Szexuális zaklatás: Reese Witherspoon is kitálalt

Többször is zaklatták a színésznőt, először 16 éves korában.

2017.10.18 13:09ma.hu
hirdetés

Reese Witherspoon is csatlakozott a színésznőkhöz, akik a Weinstein-ügy kapcsán elmesélték, mit kellett elviselniük szakmabeli, nagyhatalmú férfiaktól.

A színésznő elmondta, többször is zaklatták, először 16 éves korában molesztálta egy rendező.

"Undorodom attól a rendezőtől, és dühös vagyok azokra az ügynökökre és producerekre, akik azt éreztették velem, hogy a hallgatásomtól függ az állásom" - mondta a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok sztárja az Elle magazin Women in Hollywood elnevezésű rendezvényén.

Sajnálja, hogy eddig hallgatott, mert a gyógyulás és a rendszer meváltoztatása szempontjából is fontosnak tartja, hogy nyíltan beszéljük ezekről a dolgokról - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.