Állatkínzás

Megtámadta a medve az idomárt, megverték, majd visszaálltak vele folytatni a műsort - videó

Szívszaggató, ahogyan a maci a folyamatosan bántalmazás miatt nekimegy az idomárnak, ám rásóznak jó párat, és szegény azonnal tudja, hol a helye, folytatja a show-t.

2017.10.12 18:46ma.hu

Szinte sokkoló, ahogyan a cirkuszi medve rátámad az idomárjára, majd miután kap néhány erős ütést pár vasrúddal, visszamegy a színpadra és folytatja a trükköket. A felvétel Komiföld fővárosában készült, Sziktivkarban. Az állatvédők szerint a vadon élő állatokat nem kéne ilyen kegyetlen módszerekkel és állandó ütlegeléssel trükkökre kényszeríteni, de a cirkusz képviselője annyit közölt, az állat és az idomár mindössze egy pillanatra vesztették el a kapcsolatot, és senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.