Mészárlás Las Vegas-ban

Nyilvánosságra hozták az egyik rendőr testkamerájának felvételét

Amerika utóbbi éveinek egyik legvéresebb mészárlása volt a Las Vegas-i.

2017.10.06 07:59ma.hu

A hatóságok egyelőre képtelenek magyarázatot adni arra, mi vitte Stephen Paddockot arra, hogy a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeletén lévő szobájából tüzet nyisson egy countrykoncert nézőire, majd öngyilkosságot kövessen el.

A szállodai szobában, ahonnan Paddock lövöldözött, majd ahol öngyilkos is lett, 16 tűzfegyvert találtak a rendőrök. Némelyikük automata, vagy félautomata lőfegyver volt, amelyet feltételezhetően Paddock alakított át - illegálisan - automata fegyverré. Eddig nem világos, hogyan jutott ennyi fegyverhez. Vadász volt, aki Alaszkára érvényes vadászengedéllyel rendelkezett. A lakásához közeli fegyverboltban - amint azt a bolt tulajdonosa elmondta - legálisan vásárolt fegyvert, de a boltos nem bocsátkozott részletekbe arról, hogy hány fegyvert vásárolt nála. Az NBC televízió riportja szerint Paddock két nevadai fegyverboltban is "bevásárolt".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.