Mészárlás Las Vegas-ban

Ne haragudj a sok vér miatt - mondta a tulajnak a lopott furgonnal sérülteket szállító férfi

Megindító chat a Las Vegas-i hős és az ellopott furgon tulajdonosa között. Az egykori tengerészgyalogos az elkötött járművel legalább 30 meglőtt embert szállított a közeli kórházba a Las Vegas-i vérfürdő alatt.

2017.10.05 17:45ma.hu

Taylor Winston volt tengerészgyalogos, több mint két tucat embert mentett meg a Las Vegas-i vérengzés során. Épp barátnőjével táncolt a Route 91 szüreti fesztiválon, amikor sorozatlövésre lett figyelmes. Mindenki menekülni kezdett, pánik, sírás, káosz alakult mi másodpercek alatt. Elkötött hát egy furgont, hogy a kritikus állapotban lévőket a kórházba vigye: "A közeli parkolóban rengeteg autó állt, szerencsére már az elsőt sikerült elkötnöm" - mondta. Bepakolta a sérülteket és egyenesen a Desert Springs Kórházba vitte őket. Aztán fordult még néhány kört. Legalább 30 ember életét mentette meg a 29 éves férfi, aki kétszer is megjárta Irakot.

- Taylor, esetleg megvannak a furgonom kulcsai? A többi nem érdekel. Hogy vannak azok, akiket elvittél vele?
- Nálam vannak, mikor adjam oda őket, a Monte Carlóban vagyunk. Nagyjából 30 kritikus sérültet vittem a kórházba, az autód nélkül nem tudtam volna megmenteni ezeket az embereket, másként nem tudom, hányan élték túl. Sajnálom a történteket és hogy véres lett az autód.
A szerszámos ládád is megvan, bár kitettük, hogy több ember férjen be, a harmadik kör után visszatettem.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.