Mészárlás Las Vegas-ban

Ezt találták a rendőrök Stephen Paddock hotelszobájában

Kiszivárogtak az első képek a sátáni helyszínről.

2017.10.04 15:55ma.hu

Ilyen fegyverarzenál mellett feküdt Stephen Paddock holtteste!

Döbbenetes fotók szivárogtak ki a Las Vegas-i vérengzést elkövető tettes hotelszobájából, amelyen a 64 éves Stephen Paddock holtteste is látható. A férfi gépfegyverrel 59 embert megölt, és legalább 600 másikat megsebesített.

A Mandala Bay szálloda és kaszinó 32. emeleti szobájában egész arzenált találtak a SWAT-osok, mellette feküdt a férfi élettelen teste is, aki még azelőtt végzett magával, hogy elkaphatták volna.

A fotók alapján többen azt feltételezik, hogy jóval nagyobb vérengzést tervezett a férfi, aki vadászként kiválóan értett a fegyverekhez, jó célzó volt és csak a szerencsén múlt, hogy nem gyilkolt meg több embert.

A mészárlás a modern Amerika történetének legbrutálisabb esete, amely megelőzi az egykori oregoni vérfürdőt.






Egy évvel korábbi felvétel a szobáról egy előző vendég készítette

Innen lőtt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.