Birkózás életre-halálra

Puszta kézzel végzett a hétméteres pitonnal

Puszta kézzel végzett egy hatalmas pitonnal egy indonéz biztonsági őr.

2017.10.04 14:42ma.hu
Fotó: Facebook

A férfit súlyosan kimerülve, karján szörnyű harapásnyomokkal szállították kórházba. Családja kiparancsolta a sajtósokat a kórteremből, így a történetnek csupán részletei ismeretesek.

Robert Nababan biztonsági őrként dolgozik Riau tartomány egyik pálmaolajüzemében. Hazafelé tartott Mmpedjén, mikor azt látta, hogy két ember nem mer továbbmenni az úton fekvő hatalmas kígyó miatt.

Megállt segíteni, ám rosszul mérte fel az erőviszonyokat. Megpróbálta megfogni a pitont, ám az elkapta a karját, élet-halál harc kezdődött. Nababan valahogy legyűrte a hüllőt, ám azt nem tudni, konkrétan hogyan végzett vele, és azt sem, hogy meddig tartott a küzdelem.

A kígyó tetemét a férfi falujában tették közszemlére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.