Vérengzés Las Vegas-ban

Így hatoltak be Stephen Paddock hotelszobájába - videó!

Olyan speciális lövedéket is használhatott a vérengzés során, amely képes egyszerre több embert is megsebesíteni.

2017.10.04 10:10ma.hu

A nyomozók összesen 47 tűzfegyvert találtak három, általuk átfésült helyszínen - Paddock hotelszobájában, Mesquite városi otthonában és egy másik hozzá köthető renói ingatlan területén - közölte Jill Snyder, az Egyesült Államok Alkohol-, Dohány-, Lőfegyver- és Robbanóanyag-ügyi Irodájának (ATF) különleges ügynöke.

A rendőrök egyelőre sötétben tapogatódznak a tettes indítékát illetően. Lombardo seriff újságíróknak hangsúlyozta: gondosan kitervelt akcióról volt szó, erre utalnak a szállodában talált lőfegyverek típusai és a rengeteg lőszer is. "Nagyon részletesen eltervezte, és biztos vagyok abban is, hogy minden körülménnyel számolt" - fogalmazott a seriff.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.