Légiközlekedés

A vízből vették fel, ahogyan a strandolók közé landol egy gép

Zseniálisan tette le a gépet a Boeing pilótája.

2017.10.04 06:34ma.hu

Az utóbbi 2 hónap alatt több hurrikán által megtépázott karib-tengeri Szent Márton-sziget holland oldalán különleges kifutójú repülőtérről található. A leszállópálya ugyanis közvetlenül a tengerparton kezdődik, ami előtt egy strand van, így a nagyobb gépek landolásakor a strandolók néhány méter magasságban láthatják a repülő hasát. Az alábbi felvételt a vízből készítették, ezen éppen a Delta légitársaság Boeing 757-es gépe száll le, ha nem ismernénk a repteret, tényleg azt hinnénk, hogy a repülő a strandolók közé landol, mire végül eltűnik a part mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.