Mészárlás Las Vegas-ban

A haldokló férfival maradt az egyik túlélő, míg meg nem halt

Bár idegen volt, mégsem tudta magára hagyni a haldokló 23 éves fiatalembert, addig kísérte, amíg lehetett.

2017.10.03 21:12ma.hu

Heather Gooze nem ismerte, nem tudta a nevét, hogy van a közelben egy zokogó menyasszonya, aki szeretne életjelet kapni, és hogyan becézte édesanyja. Ezekre akkor derült fény, amikor Jordan McIldoon életének utolsó pillanataiban - idegenként sem hagyta magára. Addig fogta a kezét, amíg már nem lélegzett. Már csak pár hónap kellett a 24. születésnapjáig, ő az 59 áldozat egyike, akit Las Vegas-ban meggyilkoltak egy koncert alatt.

A nő négy órán át ült a férfival, nem hagyta magára. "Nem akartam, hogy csak egy név nélküli test legyen, ennél többet érdemelt" - mondta. Közben látta, hogy a telefonján keresi barátnője és édesanyja, akikkel megosztotta a szörnyűséges hírt.

Ők mind áldozatok

Quinton Robbins, 20 éves egyetemista, Rachel Parker Sonny Melton ápolónő, Jordan McIldoon, 23, Jessica Klymchuk, Kanadából. Lisa Romero, titkárnő. Adrian Murfitt, 35. Charleston Hartfield Angie Gomez Melissa Ramirez, 28.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.