Mészárlás Las Vegas-ban

Többen egy hűtőkonténerbe menekültek a Las Vegas-i mészárlás alatt - videó

A szemtanúk szerint a sortűz folyamatos volt, csak pár másodpercig ha volt egy-egy szünet.

2017.10.03 07:17ma.hu
hirdetés

Bryan Hopkins többed magával egy hűtőkonténerben bújt el a lövöldözés alatt, amit a nyugdíjas férfi, Stephen Paddock a Mandalay Bay hotel 32. emeletéről adott le több ütemben. A zenész szintén a Route 91 szüreti fesztivál country előadója volt. A lövések hallatán, amely leírása szerint folyamatos volt, néha kis szünetekkel, a közelében lévő embereket összegyűjtötte és bevezette őket a konténerbe. Legalább 20-30 embert vitt biztonságos helyre. Néha ki-ki hallgattak, hogy tartanak-e még a lövések, de hamar aggódni kezdtek, ha terrortámadásról van szó, akkor nemsokára rájuk találhatnak és mindegyiküket agyonlövik, így többen azt tervezték, milyen irányba kellene kimenekülniük. Állítása szerint a rendőrök hősiesen segítettek a fesztiválozóknak a menekülőútvonalak felé történő irányításban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.