Mészáros

Itt az első kép a Las Vegas-i mészárosról

Stephen Paddock legalább 50 embert megölt és 100-at megsebesített, miután tüzet nyitott automata fegyveréből egy szabadtéri fesztiválon. A rendőrség lelőtte.

2017.10.02 14:46ma.hu

A tettes a Mandalay Bay Hotel és Casino 32. emeletéről nyitott tüzet fegyverével a Route 91 Harvest fesztivál résztvevőire, a Jason Aldean előadásának végén.

A rendőrség szerint az elkövetőnek nem voltak társai. A tisztek most keresik a gyanúsított "szobatársát", Marilou Danley-t, aki a mészárlás előtt utazott vele és az is elképzelhető, hogy a felesége.


A szemtanúk szerint a fegyveres támadó több mint száz lövést leadott egy automata fegyverrel, rengeteg embert megsebesített. Több száz ember szaladt ki a a koncertről, sokan a parkoló autók felé vették az irányt, a sebesültek a járművek között próbáltak megpihenni, hogy megvizsgálják lőtt sebeiket.

“Mindenütt vér volt. Az emberek a parkolóban feküdtek, megpróbálták elállítani a vérzést – mesélte az egyik szemtanú, aki a CBS-nek elmondta, hogy ő a koncert első sorában állt, amikor repülni kezdtek a golyók az emberek felé.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.