Illegális bevándorlás

2020-ig Afrika térségéből 60 millió illegális bevándorló érkezik

Egy NATO-tanulmány szerint ráadásul csak Afrika térségéből.

2017.10.01 01:20MTI

A határőrizet fenntartása alapvető nemzeti érdekünk - szögezte le a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi György hozzátette: bármilyen koncepció alapján akarja megvalósítani az Európai Unió emberek befogadását - akár demográfiai megfontolásból, akár munkaerő-problémák miatt - Magyarország abba nem szól bele, de tartsák tiszteletben, hogy Magyarország nem kíván bevándorlóország lenni. A magyar kormány mindent megtesz a magyar emberek biztonsága érdekében - tette hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, a héten az Európai Bizottság egyik szóvivője sikeresnek nevezte a kvótadöntés megvalósítását, s egy új tervet is bejelentettek, amely 50 ezer ember befogadásáról szól, legális módon, elsősorban a családegyesítés megkönnyítésével.

Bakondi György reagált Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnökének egy rigai egyetemen tartott előadására is. A főtanácsadó azt mondta: Frans Timmermans a lett fővárosban található közgazdasági egyetem (Stockholm School of Economics in Riga) "Soros-termében" egyetemistáknak tartott beszédében "kicsit szimbolikusan" felidézte azokat a gondolatokat is, amelyek a Soros-terv lényegét is adják. Konkrétan bírálta Magyarországos és Lengyelországot, s kijelentette nincs szükség kerítésre - mondta Bakondi György, hozzátéve: emellett kicsit ellentétes volt, hogy maga Timmermans is elismerte: van egy NATO-tanulmány, amely 2020-ig Afrika térségéből 60 millió illegális bevándorlóval számol csak Afrika térségéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.