Bűnügy

Tizennégy embert agyonlőttek egy mexikói drogelvonón

A támadók a rehabilitációs központba belépve válogatás nélkül tüzet nyitottak az ott tartózkodókra.

2017.09.27 09:59MTI

Legalább tizennégyen életüket vesztették, nyolcan pedig megsebesültek egy kedd éjjeli lövöldözésben az észak-mexikói Chihuahua szövetségi állam egyik drogelvonó intézetében - közölte a helyi rendőrség.

A támadók a rehabilitációs központba belépve válogatás nélkül tüzet nyitottak az ott tartózkodókra. A helyszínre kiérkező mentőegységek becslései szerint körülbelül 25 ember lehetett az épületben. A drogelvonót tucatnyi rendőrautó bekerítette, és a hatóságok megkezdték a közeli utcák átfésülését a fegyveresek után kutatva.

Az Egyesült Államokkal határos Chihuahua államban gyakoriak a kábítószer-kereskedelemmel összefüggésbe hozható erőszakcselekmények.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.