Oroszország

Borzalom: 30 emberrel végezhetett az orosz kannibálházaspár

Úgy buktak le, hogy a férfi elhagyta a telefonját. Megrázó tartalom!

2017.09.27 09:08MTI

Egy nő meggyilkolásának és feldarabolásának gyanúja miatt őrizetbe vettek az orosz hatóságok egy krasznodári házaspárt. Valószínűleg másokat is megöltek, majd ettek a testükből.

30 emberrel végezhettek (Fotó: Twitter)

A bűncselekményekre véletlenül derült fény: a férj elvesztette mobiltelefonját, az azt megtaláló útépítő munkás olyan felvételeket talált a készülékben, amelyeken a férfi levágott testrészekkel pózolt. A nyomok egy 35 éves férfihoz és 42 éves feleségéhez vezettek.

Lakóhelyük, a krasznodári katonai repülő főiskola kollégiumának közelében megtalálták egy nő holttestének maradványait, a hűtőszekrényben pedig valószínűleg emberi eredetű húst fedeztek fel. A bizonyítékokat laboratóriumban vizsgálják.

Rendőrségi forrásokra hivatkozó orosz hírportálok szerint nem kizárható, hogy a házaspár gyilkosságsorozata 1999-ben kezdődhetett el. A hatóságok gyanúja szerint körülbelül 30 ember eltűnéséhez lehetett közük.

A The Daily Mail CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK szóló cikke itt érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.