Lehet megint robbantottak

Rengett a föld Észak-Koreában, lehet, hogy megint robbantottak

A földrengés epicentruma mindössze öt kilométerre volt a szeptember 3-ai föld alatti nukleáris robbantás helyszínétől.

2017.09.23 12:59MTI

Kis erejű, 3,4-es fokozatú földrengés volt szombaton Észak-Koreában, az epicentruma mindössze öt kilométerre volt a szeptember 3-ai föld alatti nukleáris robbantást helyszínétől, az ország északleleti részén - közölte a kínai szeizmológiai intézet.

A kínai közlés szerint a földrengés fészke “nulla kilométeres mélységben” volt, és gyaníthatóan robbanás okozta.

A dél-koreai meteorológiai szolgálat közölte, hogy elemzi a földmozgást, de számára ez inkább természetes földrengésnek tűnik.

A szeptember 3-án végrehajtott föld alatti nukleáris robbantás okozta földrengés ereje meghaladta a hatos fokozatot. Phenjan szerint hidrogénbombával végzett kísérletet hajtottak végre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.