Vicc...

Egy kéz miatt zárták le az egyik legnagyobb brit utat

Levágott kezet találtak a nyílt utcán.

2017.09.22 19:42ma.hu
hirdetés
Screenshot

A rendőrség lezárt egy forgalmas főutat Middlesbrough közelében, miután a jelentések szerint egy levágott kézfej pihent az aszfalton. A rendőrség nagy erőkkel kivonult a helyszínre, lezárták az A19-es utat, de csak egy műkezet találtak.

A látszólag szörnyű felfedezést a Portrack és Norton közötti szakaszon találta egy ember, aki értesítette a rendőrséget. Jelentésükben leírták, hogy a vizsgálatok szerint mindössze egy élethű másolatról van szó.

Ezt követően hatalmas kommentáradat indult, rengetegen viccelődtek az esettel, például: "Félkézzel lezártátok az A19-es utat".

Tavaly is történt egy hasonló eset, akkor is nagy erőkkel vonulta a helyszínre az M62-esre Manchester és Liverpool között, pedig csak egy csapat zombie-nak öltözött színész ment éppen dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.