Tragédia

Kegyetlen: fél óra alatt halálra marcangolta 17 kutya a kisfiút

Levideózták, ahogyan sírva vívja haláltusáját egy négyéves, miután félig széttépték a kutyák.

2017.09.22 19:16ma.hu

A négyéves Praveen Kumart a dél-indiai Gunturban hagyták magára a felnőttek növérkéjével, amikor egy csapat kutya megtámadta. Az állatok szétcincálták a nyakát, arcát, kezeit, mellkasát, vállait és a lábát - tulajdonképpen amit nem fedett ruha. A szülők szerint noha a szomszédok hallották a támadást, kiszaladtak, de csak aért, hogy lefilmezhessék a történteket.

A videó valóban sokkoló, a gyerek segítségért sír, vértócsában ázva. Harminc perc alatt végeztek vele a kutyák, akik hirtelen támadtak rá, esélyt sem adva a menekülésre, és harapták, ahol érték. A szomszédok valóban nem segítettek rajta, inkább filmezték, mire kórházba vitték, már halott volt, rengeteg sérülés szenvedett és tulajdonképpen elvérzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.