Ünnep

Véres, fej nélküli test feküdt a garázsajtón kívül - nem győzték a rendőrök a hívásokat felvenni

Pánik alakult ki az egész környéken, mikor reggel a lakók meglátták az egyik ház kocsibeállóját.

2017.09.22 17:24ma.hu

Kicsit korainak bizonyult a halloweeni dekoráció, ezért nem is voltak vevők rá igazán a szomszédok, és azok szomszédjai, meg azok szomszédjai - akik mind-mind pánikszerűen hívták a 911-et az amerikai Tennessee államban. A látvány valóban rémisztő volt, úgy tűnt, mintha egy ember fejét levágta volna a lecsukódó garázsajtó.

A helyzet az, hogy már nem faragott tökök, gyertyákkal a belsejükben díszitik a kerteket, manapság már hipervalósághű dekorációkat valósítanak meg a kreatív emberek. Greene megye seriffje kiírta a Facebookra: Ez egy halloweeni dekoráció, ne hívja a 911-et, hogy hullát talált. Helyette gratuláljon a tulajdonosnak az öletes dekorációért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.