Illegális bevándorlás

Hasba szúrta magát két migráns a finn parlamentnél

A helyszínre több mentő- és rendőrautó érkezett, a hatóságok lefoglaltak két kést.

2017.09.22 14:49MTI

Hasba szúrta magát két ember a finn parlament épületénél - írta pénteken Twitter-profilján a helsinki rendőrség. A Helsingin Sanomat című finn napilap értesülései szerint mindketten migránsok.

Fotó: Hlsingin Sanomat

A helyszínre több mentő- és rendőrautó érkezett, a hatóságok lefoglaltak két kést. A két sebesültet kórházba vitték – jelentette Twitter-üzenetében a helyi rendőrség, amely nyomozást indított az ügyben. A hatóságok feltételezése szerint az illetők nagy valószínűséggel öngyilkosságot kíséreltek meg elkövetni.

A sebesültek származására és állapotára vonatkozó információkat a rendőrség még nem közölt. A Helsingin Sanomatnak sikerült hozzájutnia a parlamentre szerelt térfigyelő kamerák feltételeihez.

A napilap állítása szerint a felvételek tanúsága alapján az öngyilkosságot megkísérlő két ember migráns.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.