Erőszak

Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

A környék leggyakoribb bűntényének esett áldozatául Neil Tennant és Pete Gleadall.

2017.09.22 10:28MTI

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

Neil Tennantet és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője elmondta, hogy mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét.

A rablásról a brazil O Globo számolt be csütörtökön.

Tennant és kollégája a Belmont Copacabana Palace Hotelből indult sétálni este fél kilenc körül a Leme nevű partszakasz felé, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve. Az eset után a zenészek és stábjuk biztonsági őröket szerződtettek riói tartózkodásuk idejére az O Globo értesülése alapján.

Az áldozatok szerint "a támadók nem voltak erőszakosak, a telefonrablás a környék leggyakoribb bűnténye" - írta e-mailben a szóvivő.

A riói rendőrségnek nincs információja az esetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.