Oroszország

Egy hétig bulizott, közben a gyereke éhen halt

Egy hétre magára hagyta kilenc hónapos kisfiát egy 17 éves anya Rosztovban.

2017.09.20 08:51ma.hu
Fotók: Mirror

Egy hétre magára hagyta kilenc hónapos kisfiát egy 17 éves anya az oroszországi Rosztovban. Viktoria Kuznyecova szinte azonnal lelépett, amint férje katonai szolgálata miatt elutazott.

A nő különféle diákszállásokon aludt, a barátaival bulizott. Mindenkinek azt hazudta, hogy kisfiára nagynénje vigyáz. Közben a gyerek egyedül haldoklott az üres lakásban.

A rendőröket végül a szomszédok riasztották, akik aggódtak, mert napok óta nem látták se az anyát, se a gyereket. A rendőrök sajnos már csak a gyerek holttestét találták meg a lakásban.

Viktoria Kuznyecova később elmondta, sosem akarta a gyereket, egyhónapos korában megpróbálta árvaházba adni, ám visszaadták neki. A bíróság 10 év börtönbüntetésre ítélte a fiatal nőt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.