Tragédia

Belefejelt a helikopter még forgó rotorjába

Helikopter vágta le a fejét egy férfinak Ukrajnában.

2017.09.18 14:20ma.hu

Egy vinnicai gazdaság alkalmazottja óvatlanul közelítette meg a landoló mezőgazdasági helikoptert, amelynek a rotorja még forgott. A hátsó rotor lapátja elérte a férfi fejét, és levágta.

A Mi-2 típusú gép vegyszeres permetezést végzett a gazdaság földjein. A pilóta tankolni akart, ezért landolt a telephelyen. A gazdaság alkalmazottja, egy férfi valószínűleg figyelmetlenül közelítette meg a helikoptert, amelynek rotorja még forgott. A hátsó rotor lapátjai fejen találták.

A rendőrségi jelentés szerint a 40 éves férfi az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, és a helyszínen meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.