Erőszak

Sokkolóval ártalmatlanítottak egy késelő férfit Birminghamban

Az eset nem sokkal azután történt, hogy a londoni Parson's Green nevű megállónál robbanás történt, amelyben az eddigi hírek szerint 22-en megsérültek.

2017.09.15 19:40ma.hu

Késsel hadonászott egy férfi az angliai Birmingham központjában, akit a helyszínre érkező rendőrök sokkolóval ártalmatlanítottak. Ezt követően kórházba szállították.

Kora délután érkezett a rendőrségre egy bejelentés, miszerint egy fura alatt, késsel a kezében hadonászik az utcán. Hamar pánik alakult ki, ugyanis nem sokkal azután történt az eset, hogy a londoni metróban a Parson's Green nevű megállónál robbanás robbanás volt. Az esetben 22-en megsérültek, a rendőrség terrorcselekményként kezeli az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.