Irma

Robert DeNiro szeretné újjáépíteni az Irma által földig rombolt szigetet

Barbudán az épületek 90 százaléka megsérült, és a lakosság fele otthon nélkül maradt.

2017.09.09 00:30ma.hu
Fotó: AFP

Az Irma hurrikán a karibi szigetvilágban tombol, és Florida felé tart. Az amerikai hurrikánközpont adatai alapján a térségben 1928 óta nem volt olyan erős hurrikán, mint az Irma.

A pusztító szélvihar komoly pusztításokat végzett, Barbuda szigetén például az épületek kilencven százaléka károsodott, és a lakosság 50 százaléka elvesztette az otthonát. Rajtuk szeretne segíteni Robert De Niro; a világsztár rendszeresen megfordul Barbudán, hiszen saját szállodakomplexuma is van a szigeten. Mint mondta: újjá kell építeni Barbudát.

"Borzalmasan szomorúak vagyunk, hogy az Irma-hurrikán ekkora pusztítást végzett Barbudán. Várom, hogy együttműködve a Paradise Found Nobu csapattal, a Barbuda Tanáccsal, a GOAB-al és az egész Barbuda közösséggel, sikeresen újjáépítsük, amit a természet elvett tőlünk" - mondta De Niro a New York Daily News-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.