Szerencsétlenség

Túl gyorsan jött a felszínre a búvár - felfújódott

Teljesen eltorzult a férfi teste, mellkasa és a karjai léggömbszerűvé vált.

2017.09.06 18:16ma.hu

Alejandro Ramos Martinez víz alá merült, hogy halat és különféle tengeri élőlényeket fogjon a tengerfenékről össze Peru partjainál, de túl gyorsan érkezett fel a felszínre a mélyről, ezért komoly egészségügyi károkat szenvedett: mellkasa és karjai hatalmasra duzzadtak. Mint ismeretes, a keszonbetegség (más néven dekompressziós betegség) a légembólia egyik típusa, amely akkor következik be, ha a nagyobb nyomású térből az ember túl hamar ér kisebb nyomású helyre. Az orvosok hiába kezelik, sajnos nem tudják teljesen eltávolítani a nitrogént a férfi testéből, aki egyébként bele is halhatott volna a búvárkodásba.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.