Tragédia

Rengeteg rendőr és kutya keres egy 9 éves lányt, aki egy lagziból tűnt el a francia Alpokban

A 150 rendőr és több nyomkereső kutya már mindent átvizsgált, valószínűleg elrabolhatták a gyereket.

2017.08.31 08:51ma.hu

Hétvége óta keresik a francia Alpoknál található Pont-de-Beauvoisinban megrendezet lakodalomból eltűnt 9 éves kislányt. Szerdán további csapatok érkeztek, így már 150 rendőr kutat az eltűnt után.

Maelys de Araujo eltűnését vasárnap hajnal háromkor vették észre, a lagzi ekkor intenzív keresésbe csapott át, amibe azóta már becsatlakoztak barlangászok és búvárok is.

Az egyik rendőr az AFP-nek azt nyilatkozta, hogy minden fűszálat megvizsgáltak, úgy fésülték át a terepet. Emiatt nagy a gyanú, hogy a lányt elrabolták, mert a keresőkutyák a lakodalomnak helyt adó épület parkolójában vesztették el a nyomot, így valószínűleg egy kocsiba szállhatott be a gyerek.

Bár a hatóságok még nem zárták ki, hogy a lány elkóborolt, Dietlind Baudoin nyomozó szerint az eltelt idő miatt kizárt, hogy ne emberrablásról legyen szó. A rendőrség átvizsgálta, hogy volt-e büntetett előéletű ember az ünnepségen, kihallgatott 140 vendéget a megjelent 250-ből, valamint az összes fényképet megvizsgálják, ami éjszaka készült.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.