Dinasztia

Kim Dzsongunnak gyereke született

Az észak-koreai diktátornak ez a harmadik gyereke.

2017.08.30 08:16ma.hu
Fotó: AFP

Kim Dzsongunnak megszületett a harmadik gyermeke februárban - írja a CNN. A gyerek születéséről csak a napokban értesült a dél-koreai hírszerzés, egyelőre nem tudni, fiú-e vagy lány.

Az Észak-Koreában uralkodó dinasztiáról nem sokat tudni, de valószínűsíthető, hogy Kim Dzsongun első gyermeke egy 2010-ben született fiú, a második pedig egy 2013-as születésű lány.

A gyermekek anyjáról sem tudunk sokat, Ri Szolju nagyjából 30 év körüli lehet, és 2009-ben házasodott össze a diktátorral.

A pár közösen vett részt Kim Dzsongil 2011-es temetésén, azóta ismert a kapcsolatuk, de csak ezután a nyilvános megjelenés egy évvel, 2012-ben sikerült hivatalos megerősítést szerezni a házasságukról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.