Állati

Taxiba szállt a hurrikán elől menekülő sólyom - videó

Az állatokat is megrémítette a tomboló texasi hurrikán.

2017.08.28 14:11ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, ledarálta Texast a péntek este partot ért Harvey hurrikán. Halálos áldozatok, óriási pusztítás, gyakorlatilag az egész állam katasztrófa sújtotta területté van nyilvánítva. Több mint 50 éve nem láttak ilyet a texasiak. A katasztrófa nem csak az embereket, az állatokat is megviselte.

Egy rettegő sólyom egy férfi taxijában keresett menedéket. A madár csak gubbasztott az ülésen, nem volt hajlandó elmenni. A taxis végül hazavitte a sólymot, aki így a férfi otthonában vészelte át a vihart. Miután a hurrikán elült, szakembereket hívott, hogy segítsenek a madarat szakszerűen visszaengedni a természetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.