Terror

Egy benzinkúton viccelődtek a barcelonai merénylők nem sokkal a támadás előtt (videó)

Órákkal később egy hős rendőr nyitott rájuk tüzet, amikor baltával és késekkel támadtak járókelőkre a tengerparti településen.

2017.08.24 10:59ma.hu

Futótűzként terjed egy videó az interneten, amelyen a barcelonai terrortámadás gyanúsítottjai jókedvűen nevetgélnek egy benzinkúton alig néhány órával a véres merénylet előtt.

A múlt héten Cambrils városában agyonlőtt három támadóról egy térfigyelő kamera készített felvételt, amint fizetnek egy autópálya melletti töltőállomás kasszájánál. Az Ara című katalán napilap szerint a videón Omar Hychami, Houssaine Abouyaaqoub és Moussa Oukabir látható.

A lap úgy tudja, hogy a támadók a merénylet napján négyszer is jártak ugyanazon a benzinkúton és minden alkalommal más bankkártyával fizettek. Többek között kenyeret, omlettet és gyújtót is vásároltak.

Órákkal később egy hős rendőr nyitott rájuk tüzet, amikor baltával és késekkel támadtak járókelőkre a tengerparti településen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.