Zene

A Linkin Park különleges koncerttel emlékezik halott énekesére

Az emlékkoncerten valószínűleg más zenészek is fellépnek majd.

2017.08.23 15:13ma.hu
Fotó: AFP

Miután frontemberük, Chester Bennington halála miatt a Linkin Park az összes idei koncertjét lemondta, most egy közleményt raktak ki a Twitter-oldalukra, amelyben azt írják, különleges koncerttel akarnak tisztelegni elhunyt zenésztársuk előtt.

"Köszönjük a rajongóinknak a világ minden tájáról a rengeteg szeretetet, ami megerősített minket ezekben a hihetetlenül nehéz időkben. Mind az öten nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért, és ahogy felépülünk, elkezdjük építeni a Linkin Park jövőjét. Dolgozunk egy különleges Los Angeles-i nyilvános eseményen, hogy adózzunk Chester emlékének. Hamarosan megosztjuk veletek is a részleteket. Béke és szeretet. Phoenix és a Linkin Park."

Az emlékkoncerten valószínűleg más zenészek is fellépnek majd.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.