Tragédia

Horror: kórházi lift vágta ketté a kismamát

A tűzoltóknak két órába telt, mire a holttestet kiszabadították a szülészeten.

2017.08.21 11:20ma.hu

Egy 26 éves nő halt meg vasárnap egy sevillai kórházban, miután kettévágta a lift. A hírek szerint Rocío Cortés Núñezt császármetszése után szállították éppen át a szülészetre gyermekével együtt, amikor a hordágyon betolták a liftbe. Ám a felvonó váratlanul elindult...

Az anyát még szombaton vitték be a de Valme kórházba, hogy vasárnap délelőtt császármetszéssel világra segítsék harmadik gyermekét. A megbolondult lift ajtaja kétszer is becsukódott, majd kinyílt, ezért az ápoló a másik lifthez fordult, ám ez nyitott ajtókkal elindult felfelé, beszorítva a nő testét. A lift végül kettévágta a háromgyermekes anyát,  lábai fentről lógtak le, a feje pedig beragadt a lift teteje és kerete közé.

Az andalúziai egészségügyi miniszter szerint a felvonót rendszeresen ellenőrizték, legutóbb augusztus 12-én, és a szakértők mindent rendben találtak. A hatóságok vizsgálatot indítottak a baleset okainak kiderítésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.