Terrorizmus

Terror Barcelonában: eltűnt egy hétéves kisfiú

Elszakadt édesanyjától, aki megsérült a gázolásban. Kétségbeesetten keresi a családja.

2017.08.18 16:58ma.hu

Tizennégy halálos áldozata van eddig a csütörtök esti barcelonai merényletnek. Még mindig sokan vannak, akik semmit nem tudnak hozzátartozóikról.

Kétségbeesetten keres a családja egy hétéves brit kisfiút a Facebookon. A merénylet után szakadt el édesanyjától, aki megsérült. Az asszonyt kórházba szállították, állapota stabil.

A kisgyerek neve Julian Cadman, és egy esküvő miatt utazott anyjával Spanyolországba. Édesapja pár órával a merénylet előtt beszélt vele telefonon. A család semmit nem tud róla, apja ezért Spanyolországba utazott, hogy megkeresse.

Julian Cadman (Fotó: Facebook)

Egy tanárnő pedig 45 éves férjét keresi, akivel házassági évfordulójukat ünnepelték Barcelonában, majd a merénylet után elveszítették egymást.

A terrortámadás legfiatalabb áldozata egy hároméves kisgyerek, aki kórházba szállítása után hunyt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.