Terror

Terror Barcelonában: Egy hároméves gyerek is meghalt a támadásban

A kicsit a támadás után azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

2017.08.18 08:54ma.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, csütörtökön késő délután egy fehér a tömegbe hajtott robogott az egyik barcelonai sétálóutcán, a La Ramblán. A kisteherautó embereket gázolt el, jelenleg 13 halottról és 88 sérültről tudni. A furgon sofőrje még mindig szökésben van.

A Telegraph úgy tudja, hogy egy hároméves gyerek is meghalt a terrortámadásban. A kicsit a gázolás után kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A BBC és a Mirror információi szerint magyar áldozata is lehet a gázolásos támadásnak. A legfrissebb hírek szerint tizennyolc ország állampolgárai vannak a halottak és a sérültek között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.