Állati

Csúnyán elbánt a betörővel a ház éber őre

Véres falak fogadták a hazatérő családot, miután kutyájuk elbánt egy betörővel

2017.08.16 09:13ma.hu

Csúnyán megjárta egy betörő a Virginia állambeli Chesterfieldben múlt héten. Betört egy családi házba, ám nem számolt az éber házőrzővel.

Oden (Fotó: Facebook)

A betörő az internetre felkerült képek alapján durva sérüléseket szerezhetett, miután szembekerült Odennel, a németjuhásszal. A padlót, a falakat, mindent vér borított, mintha csak egy horrorfilm díszletébe sétált volna be az ember.

Minden csupa vér volt (Fotó: Facebook)

Tristan Murrin, a kutya gazdája elmondta, az utóbbi időben rengeteg betörés volt a környéken, de tőlük nem vittek el semmit. Köszönhetően legjobb barátjának, Odennek. A betörő valószínűleg nem tudta, hogy kutya őrzi a házat.

Oden a gyerekek kedvence (Fotó: Facebook)

Murrin a WRIC tv híradójának elmondta: már a házba belépve észrevették a vércseppeket. Az emeletre vezető lépcsőn már nagyobb vérfoltokat lehetett látni, az emeleten pedig minden csupa vér volt.

Gazdája elmondása szerint Oden még sosem viselkedett agresszívan, ő a környékbeli gyerekek kedvence. De "tette a dolgát" mikor egy betörő hatolt be családja otthonába.

A család azt reméli, történetük megosztásával sikerül a betörőt azonosítani, akinek valószínűleg orvosi segítségre van szüksége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.