Tragédia

Bedrogozva öngyilkosságot akart elkövetni a pizzériába hajtó autós

Nem terrortámadás történt. A tragédiában egy 13 éves kislány meghalt, öten súlyos, nyolcan könnyebb sérüléseket szenvedtek.

2017.08.15 11:14ma.hu
Fotó: Reuters

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hétfőn este nyolc óra körül egy pizzéria teraszába hajtott egy autós a Párizs melletti Sept-Sortsban.

A vizsgálat kiderítette, hogy nem terrortámadás történt: egy 1985-ös születésű francia férfi volt az elkövető, aki így akart öngyilkos lenni.

Egy 13 éves kislány meghalt, és legalább öten súlyosan, nyolcan könnyebben megsérültek. A sofőrt őrizetbe vették, a belügyminiszter szerint nem volt ismert a hírszerző szolgálatok előtt. A férfi autójában - a korábbi hírekkel ellentétben - nem voltak robbanóanyagok.

Az öngyilkosságra készülő férfi tudatmódosító szer hatása alatt állhatott. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.