Jobb-bal

Megütötték és elzavarták a charlottesville-i szélsőjobboldali tüntetés szervezőjét

Szombaton egy 20 éves ohioi fiatal a szélsőjobboldali felvonulók ellen tiltakozó tömegbe hajtott az autójával.

2017.08.14 17:55ma.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szombaton Charlottesville-ben egy 20 éves ohioi fiatal, James Alex Fields Jr. a szélsőjobboldali felvonulók ellen tiltakozó tömegbe hajtott az autójával. A merényletben 19 ember megsérült, egy pedig meghalt.

A Unite the Right tüntetés szervezője, Jason Kessler vasárnapra sajtótájékoztatót hívott össze. A rendezvény résztvevői először azt üvöltözték, hogy "szégyen", majd azt, hogy "gyilkos". Aztán, amikor Kessler megpróbálta elkezdeni a beszédét, többen odamentek a mikrofonhoz, és kiabálva tiltakoztak ellene. A férfit meg is ütötték, Kessler elmenekült a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.