Egyiptomi vonatkatasztrófa

A roncsok között szelfizgettek az orvosok

Két személyvonat ütközött pénteken az egyiptomi Alexandriában. A helyszínre riasztott orvosoknak szemmel láthatóan nem a segítségnyújtás volt a legfontosabb...

2017.08.13 15:50ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, legalább 36 ember meghalt és több mint száz megsérült a vasúti katasztrófában.

Nemrégiben kerültek nyilvánosságra a döbbenetes felvételek, melyeken a helyszínre riasztott szakemberek segítségnyújtás helyett a roncsok között szelfiznek.

Fotó: Twitter

A felvételeket természetesen kiakadt az egész internet, a Twitterezők büntetést követelnek. "Kómában a lelkiismeret" - írta egy felháborodott kommentelő a fotók mellé.

Ahmed al-Ansari, az Egészségügyi Minisztérium sürgősségi szolgálatának igazgatója az AFP-nek azt mondta: a hat orvost büntetésként a nyugati Siwa-oázisba (az ország legtávolabbi részébe) vitték át.

"Amit tettek, semmiképpen nem megfelelő magatartás" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.