Bizar

Ön szerint odatalálnak az amerikai katonák Észak-Koreába?

Amerikaiakat kérdeztek arról, hol van Észak-Korea - a reakciók megdöbbentőek.

2017.08.11 16:49ma.hu
hirdetés

Az Amerika-Észak-Korea szembenállás kapcsán arról kérdezték az amerikaiakat, hogy ez utóbbi ország vajon hol található. A kérdés teljesen jogos, hiszen nemrég kiderült, hogy az USA állampolgárainak háromnegyede véli úgy, hogy Észak-Korea tényleg nagy veszélyt jelenthet országára egy esetleges atomcsapás végett.

Mindazonáltal egy ilyen konfliktusban, nem árt tudni, hogy mégis merre található az ellenfél, ezért megkérdezték, tudják-e egyáltalán, merre van ez az ország. Az eredmény lesújtó volt, sőt hihetetlen...

A Hollywood Boulevardon leszólított emberek ugyanis nagyon nem voltak képben, merre kell a térképen keresni. Voltak olyanok, akik szerint az USA-ban van Észak-Korea, de voltak tippek, melyek Ausztráliában vélték felfedezni az elszigetelt diktatúrát...

Amerikai szőke nőtől megkérdezték, melyik ország fővárosa Budapest

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.